onsdag 5 oktober 2011

Nytillskott i teamet


Här är det senaste tillskottet i L'Estrademotorsport. Men mer om det senare. Först så måste jag beklaga att det tagit en hiskelig tid innan denna uppdatering. Men nu så ska det bli bättre. Nu är köket i huset byggt och ny så ska det bli mer garagetid.

Ja hur gick det på Rallyxplosion i Västerås? Jo det gick helt klart mycket bättre än vi vågat hoppas på. Bilen gick som på ett snöre, förutom en lite vänlig klapp på en cementsugga. Men i det stora hela så är teamet väldigt stolta över vår prestation. Vår placering blev en 11e plats av 22 startande i klassen. Lite snöpligt var att vi missade finalstegen med 5 hundradelar, men nästa år så ska vi vara med där.

Detta var ju svenska eliten i voc, så många underbara förare visade sina kunskaper på många otroliga sätt. Den så omtalade Alexander Cruse är nog bland det mest lovande jag sett i en voc någonsin. Inte konstigt att han vann sin klass i sverigeserien.

Nu till tillskottet. Pga firmabil så har nya dörrar öppnat sig. En servicebil av märket Ford Transit TDI köptes in och nu så ska den bara färdigställas efter teamets behov. Mera bilder kommer!

Inga kommentarer: